مصاحبه
مصاحبه در رابطه با حجاب
به گزارش خبر گزاری حوزه علمیه حضرت زینب(س) سیده فهیمه موسوی در گفتگویی ضمن تبریک و بزرگداشت هفته حجاب و عفاف و اشاره به اهمیت و ضرورت حجاب و بیان جایگاه آن بیان کرد که: سلامت روحی و روانی اجتماع و در نهایت بنیان خانواده ، نقش مهمی در تعالی استحکام بنیان خانواده رعایت اسوه ی زنان از عوامل سازمان دهنده و استواری خانواده و جوامع است.
وی در رابطه با حفظ و رعایت حجاب گفتند که: بدون شک حفظ حجاب و عفاف به دستور شرع اسلام جز در راستای اعتلای شخصیت زن و مرد و در راستای حفظ آرامش و امنیت روانی افراد و جامعه ، حفظ حریم خانواده ، حفظ سلامت خانواده و جامعه نمی باشد و باید توجه داشت که حجاب آنقدر در نزد خدای متعال زیباست که به زن و مرد امر کرده برای اقامه فریضه ی نماز به پا خیزد زیباترین حالت روحانی خود یعنی با پوششی کامل در مقابل پروردگار خود حضور یابد و چقدر زیباتر است که در کنار حفظ عفاف و حجاب ظاهری حجاب باطنی ، حجاب در رفتار و کردار ، حجاب در سخن را نیز مد نظر قرار دهیم.
موسوی در رابطه با تاثیر حجاب گفتند: قطعا تاثیری که حجاب بر جامعه و خانواده دارد هیچ جایگزینی ندارد. از اهمیت حجاب می توانیم به سلامت روانی جامعه و خانواده و استحکام روابط زن و شوهر در خانواده و سلامت رفتار و کردار و در نهایت پیشرفت و ترقی جامعه اسلامی اشاره کنیم. اگر بانوانی که در اجتماع حضور می یابند با پوشش کامل آنگونه که در اسلام امر شده حاضر شوند وقت بیشتری برای پیشرفت محیا می شود و نامحرمانی که به فرموده قرآن در قلبشان مرض است مجالی برای سوء استفاده نمی یابند.
وی در خصوص بانوان محجبه عنوان کرد: اگر یک خانم محجبه در ارتباط با دیگران در کنار حجاب سایر موارد اخلاقی را رعایت کند به دل دیگران می نشیند طور که دیگران دوست خواهند داشت مانند او شوند ( و این نوعی تبلیغ پوشش است) مثلا در کلام عفت داشته باشند کظم غیظ داشته باشند یا در هنگام صحبت با نا محرم ناز و عشو نداشته باشد از لحاظ علمی فرهنگی هم پیشرفت داشته باشند هر چند که در جامعه ی خود می بینیم که بالاترین رتبه ها را زنان و بانوان محجبه کسب کرده اند.